Drummen

Drummen is in de afgelopen  eeuw en een vijftien tal jaren ontzettend veranderd. Als begeleider onder muziek, zit je er nu meer in. Drummen is niet altijd een of meer trommels ook cymbals en allerlij percussie en effect instrumenten horen erbij. Klassiek of pop, house, funk, soul het komt en is aanwezig. Meer ruimte om in de muziek, jou dingen te doen. En niet te vergeten electronica, computers.......De hele wereld aan muziek haal je met een paar klikken op je toetsenbord in huis. Binnen mijn lessen leer je daar ook mee omgaan.

Tegenwoordig ben je in sommige soorten muziek niet alleen een begeleider, maar ook solist. In dansmuziek van tegenwoordig zelfs letterlijk.

Verder is drummen met beide benen op de grond staan en de muziek laten grooven en swingen. Natuurlijk praten we hier over gevoel. Als je vaak meetikt met de muziek ben je  misschien wel een te gekke drummer. Of steeds tijdens luisteren naar muziek, luister je meer naar de drums.

Bij mij op les heb je buiten dat je er iets van opsteekt ook een hele leuke tijd, waarin jij en wat je wilt centraal staat. Mijn lessen staan in het teken van plezier.

Maar ook solfege muziektheorie, noten leren lezen en samenspel komen spelenderwijs aan bod.

Drummen is gaaf!!!

Neem via onderstaande info contact op, of ga naar het
aanvraag formulier.

Aanvraag formulier